Beeldgalerij jong

In deze fotogalerij vind je foto’s en filmpjes van activiteiten en gebeurtenissen waarbij kinderen en jongeren van de Christusgemeente betrokken waren. Heb je beelden die je in de galerij wilt delen? Laat het weten via contact.


paasmorgen

De kinderen deelden aan het einde van de viering op eerste Paasdag 2017 Paasbloemen uit — als tekens van nieuw leven, bloei en hoop.


De jongeren zijn op zoek naar enthousiaste mensen voor het jeugdwerk. Er zijn plannen, ideeën, verlangens en wensen … en nu zoeken we de mensen. Zie het filmpje hierboven. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, zoek dan contact.


Op 24 december brachten zeven jongeren een kerstgroet bij een deel van de bewoners van Woonzorgcentrum ‘Lozanahof’, waar een van de ouderen van onze kerk woont.


Beelden van de twee BexBoys-teams die deelnamen aan het zaalvoetbaltoernooi van Projop op 1 november 2016. Meer beelden.


De jongeren van de Christusgemeente trekken af en toe erop uit om hun geloof in de praktijk te brengen in de buurt van de kerk. Een schoonmaakactie in Klein Antwerpen, een kerstprogramma in het Sint Vincentiusziekenhuis en stoepkrijten tegen het terrorisme …


In 2014 was het televisieprogramma Karrewiet Plus te gast in de kerk om opnames te maken van de kerkdienst en de tienercatechese. In het kader van de tentoonstelling Heilige boeken en heilige plaatsen in het MAS werden Joodse, Islamitische en Protestantse kinderen gevraagd naar wat hun heilige boek voor hen betekende.